Κωδικός Μαθήματος | Τίτλος Μαθήματος | Κατηγορία | Ώρες | Μονάδες ECTS | Καθηγητές Μαθήματος |
---|---|---|---|---|---|
Υποχρεωτικά | |||||
Α1 | Αρχές και Μέθοδοι Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων | 6 | Λάζου Ανδριάνα, Γώγου Ελένη, Γιαννακούρου Μαρία, Ξανθάκης Επαμεινώνδας, Πρωτονοταρίου Στυλιανή | ||
Α2 | Θέματα Μικροβιολογίας Τροφίμων | 6 | Κοντελές Σπυρίδων, Λαμπροπούλου Κυριακή, Μπατρίνου Ανθιμία-Αικατερίνη, Παπαδοπούλου Όλγα, Πανάγου Ευστάθιος, Χούχουλα Δήμητρα, Χωριανόπουλος Νικόλαος | ||
Α3 | Δομή και Λειτουργίες Συστατικών των Τροφίμων | 6 | Κανέλλου Αναστασία, Λουγκοβόης Βλαδίμηρος, Μαραγκού Νίκη, Σινάνογλου Βασιλεία, Στρατή Ειρήνη, Χούχουλα Δήμητρα | ||
Α4 | Ανάλυση Τροφίμων | 6 | Μπάρτζης Βασίλειος, Ζουμπουλάκης Παναγιώτης, Σινάνογλου Βασιλεία, Στρατή Ειρήνη, Κάβουρας Διονύσιος, Τσιάκα Θάλεια, Κρίτση Ευτυχία | ||
Α5 | Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων | 6 | Κανέλλου Αναστασία, Κοντελές Σπυρίδων, Λαμπροπούλου Κυριακή, Τσάκαλη Ευσταθία, Τσάκνης Ιωάννης |