20 Μάι Συμμετοχή στο συνέδριο 1ο Γεώραμα Τροφίμων 16-17/5/2025
Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων κ. Έρις-Μαρίνα Τσομπανίδου συμμετείχε στο συνέδριο 1ο Γεώραμα Τροφίμων που διεξήχθη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 16-17/5/2025, παρουσιάζοντας την εργασία «Μελέτη των δομικών και μορφολογικών μεταβολών νεκταρινιών κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης». Η εργασία χρηματοδοτήθηκε από το ερευνητικό έργο «Βελτιστοποίηση της Ποιότητας Ροδάκινων & Νεκταρινιών μέσω Καινοτόμων Μετασυλλεκτικών Χειρισμών», που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στα πλαίσια του Μέτρου 16 – Συνεργασία, στο οποίο η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Λάζου Ανδριάνα είναι επιστημονική υπεύθυνη για το ΠΑΔΑ.